Doublesweetsixteen

Doublesweetsixteen

Terpulat taas täältä! Appelsiiniaurinko paistaa tällä kertaa poikkeuksellisesti keskiviikkona eikä sunnuntaina, vaikka kukapa enää muutenkaan tietää mikä päivä on menossa?

#STAY STRONG OC

Viikonloppuna sekä minulla että ulkoilmalla tuli täyteen 32. Almost too hot to handle! Istuskeltiin pihalla synttäridrinksuilla, niin yhtäkkiä yläpuolella lensi viisi lentokonetta, jotka piirsi viestin taivaalle. Ihan osuvaan aikaan pieni tsemppiviesti ihmisille, koska nyt jos koskaan ois todelliset rantsukelit.

Niin lähellä, mutta…

Vietettiin synttäreitä melko kiltisti karanteenitunnelmissa ja käytiin kävelemässä San Clementessä. Reitit rannalle oli suljettu aidoilla. Tiedettiin kyllä, että rantaan voi olla vaikea päästä mutta silti melodramaattinen kyynel vierähti silmäkulmasta kun katselin aaltoja verkon läpi.

Daddy cool.

Ollaan pyritty käyttämään tämä lockdown-aika hyödyksi mm. suunnittelemalla missä halutaan käydä ja mitä harrastaa sitten kun se on taas mahdollista. Tähän mennessä ollaan hankittu kantorinkan ja surffikamojen lisäksi uudet lastenvaunut (Bumbleride Indie). Niiden ominaisuuksista ja valintaprosessista voisin kirjoittaa vaikka kokonaan oman juttunsa, joten eipä niistä tässä sen enempää. Polkupyörien ja turvaistuimen/kärryn hankinta on seuraava rasti.

Toissaviikonloppuna käytiin Rancho Santa Margaritassa kattelemassa. Siellä on tuommoinen pieni järvi, jonka ympärillä näkyy upeasti vuoret. Kirkkojen ja kappeleiden kellot kuulosti soivan joka tasa- ja puolitunti, en ehkä kestäis.

Pieninkin tietää jo, että käsiä pitää pestä jatkuvasti.
Kiertosuunta järven ympäri.

Ulkoilureiteillä on huomioitu turvallisuutta ja ihmiset noudattaa ohjeita pääosin tosi hyvin. Jos sattuu aivastamaan julkisella paikalla, niin saa osakseen kauhistuneita katseita. Mä saan aina välillä semmosia 20 aivastuksen kohtauksia, mutta osaan onneksi taltuttaa ne pitämällä nenästä kiinni. Kaukana on ne ajat kun kaikki ympärillä olevat sanoi “Bless you!“.

Ruusuja.

Meidän oman naapuruston kadut alkaa pikkuhiljaa tulla tutuiksi. Täällä on uskomattoman kauniisti laitettuja pihoja ja mm. valtavan kokoisia ruusuja. Oikea kesäfiilis nyt kun kevään ensimmäinen helleaalto tuli meitä hivelemään.

Kesämimmi.
Näitä vilisee joka paikassa!

Ollaan jatkettu onnistuneesti meidän kotitreenejä. Pikkuneitikin on omaksunut tämän rutiinin ja menee aina kävelyn jälkeen hamuilemaan jumppamattoa kaapista ja alkaa kyykkäämään tai nostelemaan jalkojansa. Mun motivaationa on säilyttää surffikunto!

Kiai!
Synttäriaamun yllätyslähetys kummitätiltä Suomesta!

Karanteenisynttärit olis saattanut olla enemmänkin bittersweet kuin sweet, mutta onneksi ihanat yllätykset ja onnittelut toi päivään juhlatunnelmaa, kiitos vielä kaikille <3

7 thoughts on “Doublesweetsixteen

 1. Hei
  Ihania ruusuja ja lämmittävää auringon valoa kuvissasi. Kivaa kerrontaa ja tuo pikkuneiti 🙂 . Täällä Vantaalla eilen iltayöstä tuli räntää (suli onneksi pois) ja nyt ke-aamupäivällä vaivaiset +5c.

  Päivärutiinit auttaa ja tukee arjen hallinassa kaikenikäisiä, siksi niitä onkin hyvä ylläpitää.
  Turvallisia ulkoilupäiviä perheellesi.

  1. Kiitos 🌞😊 Voi että, siellä ensin odoteltiin lunta ja nyt sitä tulee ihan väärään aikaan! Mutta kyllä se kesä sieltä vielä sinnekin tulee. Ja kyllä, helposti menee päivä haahuiluksi jos ei mitään suunniteltua ole… voisinkin tehdä jonkinlaisen lukujärjestyksen meille, kiitos Seija!

 2. Taas päivää lähempänä!!
  Meillä hallitus harkitsee osan opetuksesta siirtyvän takaisin kouluille. Päätöksiä odotellaan nyt keskiviikkona tai torstaina. Alko saattaa rajoittaa viinan myyntiä?? Meillä vapunvietto lienee aika helppo. Kattelin noita lentokoneella tehtyvjä tsemppiviestejä. Taitavia ovat tekijät.
  Positivisin Vapun toivotuksin Teitä ajattelen.
  Halit kaikille.

  1. Ohhoh, kansa kyllä raivostuu jos jää vappujuomat saamatta!! Me laitettin simat tulemaan ja ajattelin munkit pyöräyttää, eli aika sokeriselta vaikuttaa meidän vappu. Positiivisia ajatuksia sinnekin, let’s be positive but not corona-positive! Halit!

 3. Hei! Kiitos Paula 💕hienosta videosta. Niin ihania kuvia perheestäsi ja itsestäsi. Ihana pikku-neiti hyvässä kehitysvaiheessa. On tämä merkillistä aikaa että koko maapallon ihmiset ovat samassa tilanteessa koronan vuoksi. Ja yli 70v. 🤭karanteeni jatkuu ties kuinka kauan. Onneksi voi ulkoilla. Olen hiihtäny ⛷kuukauden päivät meren jäällä ja sauvakävelly Nallikarissa 3 tunnin lenkkejä välillä evästellen. Nyt jo parin viikon ajan kotoillu jumpaten ja kevätsiivousta tehden. Kesän kynnyksellä ollaan niin se tietää viljelypalstalle pääsyä, seuraamaan miten marjapensaat, tyrnit, omenap.ym ovat menneet talven yli ja suunnittelemaan muita kasveja. Lumet olivat jo lähteneet. Kaikkea hyvää koko perheelle!💖 Tehdään niitä asioita mitä voidaan, eletään täysillä ja nautitaan elämästä. 🌻 t.Aila Jk minulle tuli 3 uutta kaveria joista en ollu tehny kaverip. ellen huomaamata. Ei se mitään. Ilohan tämä on. En vaan ole kovin aktiivinen facessa.

  1. Hei Aila! Kiitos kommentista ja onpa kiva kuulla sinusta! Todella outoja aikoja tosiaan eletään tällä hetkellä..kukapa olisi osannut arvata. Toivotaan että rokotus tulisi pian. Kuulostaapa mukavalta tuo etenkin tuo jäällä hiihtely, onneksi tosiaan ulkoilu on sallittua. Pikkuneiti on oikein hyvässä apuri-iässä, ymmärtää lyhyitä ohjeita ja matkii aivan kaiken mitä teen. Yhtenä aamuna “selas” mun kännykkää ja aina välillä otti “hörpyn” mun tyhjästä kahvimukista 😂 Kasvimaahommat on niin rentouttavia ja palkinnoksi saa vielä omia herkkuja niin mikäs sen parempaa! Minäkin oon täällä jotain pientä istutellut, nyt odottelen että appelsiinit kypsyy ja avokadot lähtis itämään. Kiitos toivotuksista, sinne myös paljon kaikkea hyvää! 💖 Minä päivitän tänne uusia kuulumisia joka toinen sunnuntai (tosin välillä vähän päivät saattaa heittää 😄)

 4. Todellakin päivittäinen liikunta ja ulkoilu auttaa tässä tilanteessa jaksamaan! Ihana jumppakuva, jalka nousee korkealle 😀.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish