@orangelogs

@orangelogs

Huraa! Appelsiiniauringolla on nyt oma instagram-tili! Pääset sinne TÄSTÄ!

@Orangelogs -tilin perustin tämän Appelsiiniaurinko-blogin rinnalle, jotta pystyisin jakamaan enemmän kuvia meidän elämästä täällä kaukana Kaliforniassa. Tuntuu kivalta, kun siellä kotisuomessakin tiedetään miltä täällä näyttää ja mitä oikein puuhaillaan, varsinkin nyt kun korona estää sekä vierailut täällä että meidän käymisen Suomessa.

Kirjoitan tätä blogia suomeksi, mutta instagramiin laitan jutut myös englanniksi, jotta mun ystävät täällä Kaliforniassakin ymmärtäisivät mitä oikein jaarittelen. Joten siksipä instagram-nimenkin piti olla yleisemmin ymmärrettävissä kuin Appelsiiniauringon! (Ihanan kielemme pitkät ja kaikista muista kielistä poikkeavat sanat. Oikeasti siis ihanat, mutta ei kovin käytännölliset!).

Mua aina kiinnostaa tarinat kaikenlaisten nimien takana, ja siksipä haluan jakaa myös tarinan sekä Appelsiiniauringon ja siitä johdetun Orange Logs -nimen takaa.

☀️ Minun silmään aurinko näyttää ihan selvästi isolta mehevältä appelsiinilta. Ja englanniksi appelsiini on tietystyi orange. Aurinkoahan täällä Kaliforniassa riittää, mikä olikin yksi syy miksi juuri tänne muutettiin!

🍊Ensimmäinen asia, joka hankittiin heti kun tänne saavuttiin, oli appelsiinipuu. Haluttiin ehdottomasti kasvattaa omia appelsiineja, koska Suomessa se ei oikein onnistu!

☀️ Tämä Appelsiiniaurinko -blogi kuten myös @orangelogs -instagram kertovat meidän elämästä täällä Orange Countyssa. Eli Appelsiiniosavaltiossa! Ja täällä on tosi paljon appelsiineja, mutta avokadoja kasvatetaan vielä enemmän. Avocado County olisikin hauska.

🍊Log tarkoittaa suomeksi lokia, ja sehän on oikeastaan sama kuin blogi, ja sellainenhan tämä on! Log tarkoittaa myös halkoa ja sillä nimellä kutsutaan myös pitkiä surffilautoja, koska ekat surffilaudat tehtiin puusta. Ja minähän olen täällä täysin hurahtanut surffaukseen.

☀️Instagramissa on niin monta miljoonaa käyttäjää, että suora käännös appelsiiniauringosta “OrangeSun”, oli tietenkin jo käytössä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish